2012. január 11., szerda

Mi a Széchenyi Pihenőkártya? SZÉP

Egy olyan új, innovatív termék, amely üdültetési és rekreációs célú béren kívüli juttatás folyósítását és felhasználását teszi lehetővé e-utalvány formájában, jelentősen csökkentve a munkáltató utalványokhoz kapcsolódó költségeit és adminisztrációját.

A 2012. évtől kezdődően a munkáltatók SZÉP kártyán, annak három alszámláján biztosíthatnak munkavállalóik számára béren kívüli juttatásokat szálláshelyhez, vendéglátáshoz és a szabadidő eltöltéséhez kapcsolódó elektronikus utalványok formájában. A szálláshely utalvány évi 225.000 Ft, a vendéglátás utalvány évi 150.000 Ft, a szabadidő utalvány évi 75.000 Ft értékben adható a kedvezményesen adózó béren kívüli juttatás kategóriában (119%-os adóalapra számolva 10% EHO + 16% SZJA, összesen 30,94%).

A kártyabirtokosok a szálláshely utalványt szállás- és belföldi utazásszervezési szolgáltatásra, a vendéglátás utalványt éttermi és mozgó vendéglátás keretein belül melegétkezésre, a szabadidő utalványt kulturális programokra, sport és wellness tevékenységekre, fürdőkre és élményparkokra egyaránt fel tudják használni.


Szeretne többet tudni? Írjon, kérdezzen!  Kapcsolat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése